top of page
23112016teamhorsthuis_DSC2994 copy.jpg
INTERIOR DESIGNER
OANE WIERDA

Oane heeft met zijn bouwkundige achtergrond oog voor technische details. Oane is een absolute perfectionist en het creatieve brein achter elk ontwerp. Hij haalt altijd het maximale uit een project en uit zichzelf.

23112016teamhorsthuis_DSC3036 copy.jpg
INTERIOR DESIGNER
ATJE DEINUM

Atje ziet direct hoe een ruimte optimaal benut en ingedeeld kan worden. Door haar jarenlange ervaring in hospitality zorgt ze ervoor dat elk project een eigen beleving en uitstraling krijgt. Altijd voorzien van functionele en praktische oplossingen.

Wij zijn Wierda Design. Visuele vertalers van beleving. Een creatief team van meertalige beelddenkers dat vorm geeft aan omgeving en beleving. Als interieurontwerpburo blinken we uit in het visueel vertalen van ambities naar impactvolle interieurontwerpen. Ons Noordelijke accent ligt hierbij op het creëren van gebruikersvriendelijke omgevingen waar jullie mensen, merken of ambities kunnen groeien. Die veranderen hoe jullie mensen (samen)werken, presteren of leren. 

VANUIT EEN VISIE

 

One-size-fits-all interieurontwerpen? Alleen een mooi sfeerplaatje opleveren? Dat is niet onze werkwijze. Wij hebben de ambitie om samen met onze opdrachtgevers de werk- of leeromgeving te creëren die voor jullie werkt. Op maat en samen met gebruikers. Een omgeving die van A tot Z klopt. Creatief, functioneel en organisatorisch. Hierbij kijken we ook over de grenzen van ons vakgebied en vertalen we gewenst gedrag door naar ontwerp, communicatie en organisatie. Dat is de creatieve meerwaarde die we als team bieden.

Wij geloven dat een omgeving altijd in beweging is. Het is een vertaling van de ambitie van een organisatie en haar gebruikers. Elke organisatie is uniek en verdient een omgeving met eigen karakter. 

test 2.jpg
ONS TEAM

 

Naast Oane en Atje in de basis (het kloppende hart van Wierda Design), bestaat ons team uit een flexibel netwerk van verschillende creatieve spelers. Denkers, doeners en designers. Een meertalig team dat op elkaar is ingespeeld, meebeweegt en ingezet wordt wanneer de situatie erom vraagt. Van grafisch ontwerpers tot business designers. Van animatie specialisten tot interieurarchitecten. 

bottom of page