23112016teamhorsthuis_DSC2994 copy.jpg
INTERIOR DESIGNER
OANE WIERDA

Oane heeft met zijn bouwkundige achtergrond oog voor technische details. Oane is een absolute perfectionist en het creatieve brein achter elk ontwerp. Hij haalt altijd het maximale uit een project en uit zichzelf.

23112016teamhorsthuis_DSC3036 copy.jpg
INTERIOR DESIGNER
ATJE DEINUM

Atje ziet direct hoe een ruimte optimaal benut en ingedeeld kan worden. Door haar jarenlange ervaring in hospitality zorgt ze ervoor dat elk project een eigen beleving en uitstraling krijgt. Altijd voorzien van functionele en praktische oplossingen.

Wij zijn Oane en Atje, al 8 jaar samen Wierda Design. Wij ontwerpen originele en functionele interieurs voor kantoren, hospitality, de zorg, het onderwijs én particulieren. Een interieur dat werkt. Voor jou, je collega’s, gasten, studenten en patiënten. De perfecte balans. Authentiek, esthetisch, praktisch en passend bij jouw bedrijf, zaak of instelling. Een jas die past, een plek om te zijn.

Fijner werken, wonen, genieten, leren en genezen. 

 

We explore. We design. We create. We deliver.

VANUIT EEN VISIE

 

De beste zijn, voor onze klant. Een ontwerp maken dat hen verrast en blij maakt. Dat is waar we naar streven. Een plek realiseren die beter is dan de wens van de opdrachtgever, dat is het doel. We ontwerpen vanuit een visie, niet vanuit een collectie. We beantwoorden de ontwerpvraag met de beste oplossing,

Wij denken in grote lijnen én hebben oog voor de kleinste details. We bieden bijzondere totaalconcepten: een sterke basis gecombineerd met heldere vormgeving, originele elementen, slimme indelingen en duidelijke contrasten. Ontwerpen die eenheid uitstralen, maar ook een gezonde spanning hebben door het gebruik van verschillende materialen en texturen.

BETROKKEN

 

Wij zijn altijd even betrokken en toegewijd. Elk project is maatwerk, ieder ontwerp is uniek. Creatieve meerwaarde leveren, dat is wat ons drijft. Dit hebben wij mogen doen voor diverse klanten en uiteenlopende projecten. Waaronder voor KLM, Vepa, TVM, Antea Group, BCDTravel, het AMC Ziekenhuis en Ommelander Ziekenhuis Groningen.

We werken voor én met projectinrichters en blijven actief betrokken bij de realisatie van onze projecten. We werken als duo, maar met een team van betrouwbare partners. 

VANUIT FRYSLAN

 

Onze studio is gevestigd in Boazum, één van de oudste dorpen van Fryslân. Het uitzicht vanuit onze studio op de Slachtedyk, de indrukwekkende luchten en het veranderlijke landschap verbazen ons elke dag weer. Hier voelen we ons thuis, zijn we in ons element, komen we tot rust én raken we keer op keer geinspireerd. Wij werken vanuit het inspirerende Fryslân door het hele land en daarbuiten. 

Samenwerken of kennismaken? We komen graag met je in contact.