top of page

UTRECHT - 2020

BCD TRAVEL

BCD Travel helpt mensen en bedrijven om slim te reizen en meer te bereiken. Ze maken zakenreizen eenvoudig. BCD Travel is onderdeel van de BCD Group. BCD Group is marktleider in de reisindustrie met bijna 15.000 medewerkers wereldwijd.

De wens

De vraag aan Wierda Design en .pet was om een optimale werkomgeving te creëren voor de medewerkers. Een omgeving waarin samenwerking, flexibiliteit, communicatie en ontmoeten de speerpunten zijn. Waar medewerkers elke dag het beste uit zichzelf en hun team kunnen halen om zo hun opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen. Een plek waar de identiteit van BCD Travel herkenbaar is. 

De oplossing

Een frisse en transparante omgeving met op elke verdiepingsvloer in het midden een ontmoetingsplek: dé kern waar medewerkers elkaar treffen en waar verbindingen ontstaan. De werkomgevingen aan beide kanten zijn ingericht met een neutrale basis en minimale kleuraccenten. De ruimtes worden onderbroken door vergaderunits of kamerkantoren, waardoor automatisch verschillende teams ontstaan. Op elke vleugel zijn concentratieruimtes gemaakt. In het meetingcenter beneden is een werkcafé in een informele setting, geschikt voor kort aanlanden, informeel overleg en uiteraard voor een korte koffiepauze of lunch.

 

Samenwerkingpartners

Realisatie: .pet projectinrichters

Architect: AGNOVA Architecten  

Wanden & plafonds: ECG Projecten

Speciaalwerk: KP Interieur

Stoffering: Iedema Projectstoffeerders

Beplanting: Ten Brinke Interieurbeplanting

Fotografie: Ronald Zijlstra

bottom of page