ARNHEM - 2021

CITO
ARNHEM

De wens

Een aangepast entreegebied dat aansluit bij de identiteit (missie en kernwaarden) en de cultuur van de organisatie. De balie is informatiebalie, klantenservice en inname-/uitleenpunt voor facilitaire dienstverlening, HRM dienstverlening en ICT dienstverlening in een zo open mogelijke omgeving met een gastvrij ontvangst. 

De oplossing

Wij maakten een ontwerp waarbij de vorm het van logo van Cito het uitgangspunt is geweest voor de totale vormgeving. Door het gebruik van hout en een nieuwe visgraat vloer heeft het entreegebied een vriendelijke en gastvrije uitstraling gekregen. De Baffles aan het plafond zorgen voor een goede akoestiek boven de werkplekken, waar veel functies samenkomen.

Samenwerkingpartners

Realisatie: FULD project

Speciaalwerk: Rodenburg Interieurs

Meubilair: Datas

Fotografie: Ronald Zijlstra