STADSKANAAL - 2018

congres

centrum pAGEDAL

Het Pagedal is een veelzijdige locatie voor evenementen, recreatie en sport op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal. Het Pagedal bestaat uit tweehonderd vakantiehuisjes, groepsaccomodaties en een hoofdgebouw, het Pagecentrum. In het Pagecentrum zaten altijd twee zwembaden, die waren verouderd. Er is daarom besloten te renoveren en van twee zwembaden één te maken en plaats te maken voor een conferentieruimte. De nieuwe conferentieruimte is in het voorjaar van 2019 geopend. 

De wens

Een sfeervol ontwerp voor de ontvangstruimtes, zalen en gezamenlijke ruimtes. Een ontwerp waarbij alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn en een echte 'hospitality' sfeer uitademt.

De oplossing

We kozen voor een mix van materialen met beton, messing, marmer, staal en rijk gedecoreerd behang in combinatie met fluwelen fauteuils, gecapitoneerde banken en warm sfeerlicht. Door te kiezen voor dit uitbundige palet maakten we van de grote hoge ruimte een intieme, gezellige en uitbundige ruimte. De hoogte wordt subtiel onderbroken, maar ook benadrukt door de bekabeling van de verlichting langs de muur te laten lopen. In de ruimte zijn diverse roomdividers toegepast om verschillende hoekjes te creeren voor nog meer intimiteit.

Samenwerkingpartners

In opdracht van: .pet projectinrichting

GET IN TOUCH:

Tel: 06 5155 1622

Email: info@wierdadesign.nl

It Oerd 17

8635 LB  Boazum

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2019 by Wierda Design  |  Algemene voorwaarden

CONTACT US: