top of page
INTERIEUR DESIGNER

 

Een interieurarchitect, ook wel binnenhuisarchitect genoemd, verzorgt het interieur van verschillende panden en ruimtes. Een concept wordt bedacht, ontworpen en uitgewerkt. Wierda Design biedt kantoren, horecagelegenheden en zorginstellingen een mooi, passend en functioneel interieur.

 

Wat doet een interieurarchitect?

Bij Wierda Design helpen we onze klanten aan een mooi, passend en functioneel interieurdesign. We bespreken de wensen en ontwerpen een uniek design wat aan alle eisen voldoet. We kijken naar de functie en de mogelijkheden van de ruimte en de omgeving, de smaak van onze klanten en die van hun werknemers of gasten. We spelen met licht, kleuren, elementen en duurzame materialen. Voor elke ruimte een originele inrichting voor meer comfort en optimaal werkgemak. We explore. We design. We co-create. We deliver.

 

Interieur designer voor hospitality

Bij de inrichting van een horecaonderneming komt een hoop kijken. De inrichting van een hotel, bar of restaurant dient functioneel te zijn en bij te dragen aan soepele werkprocessen. Het interieur moet bij het concept passen, voldoen aan veiligheidseisen, de doelgroep aanspreken en zorgen voor optimaal comfort. Als betrokken interieurontwerpers, met uiteenlopende ervaring binnen de horeca, bieden we ondernemers een uniek interieurontwerp waarin hun horecaconcept volop tot leven komt. We hebben oog voor detail, werken met bijzondere elementen en duurzame materialen. Een interieur waarin iedereen zich thuis voelt.

 

Interieurontwerp voor kantoor

Het kantoorinterieur is van groot belang voor een bedrijf. Het heeft invloed op het welzijn van medewerkers en hun productiviteit. Het interieurdesign is bepalend voor de bedrijfscultuur en de merkidentiteit. Wierda Design verzorgt voor meerdere bedrijven stijlvolle en functionele kantoorinrichtingen. Hierbij wordt er gelet op de akoestiek, het licht en een optimale werkplekinrichting. Een interieur dat aansluit bij de merkuitstraling en medewerkers een optimale werkomgeving biedt. Een kantoorinrichting passend bij het bedrijf en de doelstellingen.

 

Interieurontwerper voor zorg & onderwijs

Scholen en zorginstellingen beschikken over veel verschillende ruimtes met diverse functionaliteiten. Het interieur dient flexibel te zijn, ergonomisch en comfortabel. Een interieurinrichting, praktische en stijlvol, aansluitend bij de wensen van medewerkers, studenten, bewoners en bezoekers. Wierda Design houdt rekening met alle veiligheidseisen, voorwaarden en wensen. Multifunctionele ruimtes, warme elementen en een stijl die aansluit bij de zorg- of onderwijsinstelling.

buroandringa_interieurfotografie_002 - K
buroandringa_interieurfotografie_006 - K
bottom of page