top of page

ZWOLLE - 2021

LEEUWBOUW

Leeuwbouw is een professionele groothandel en levert vanuit Zwolle gereedschappen, ijzerwaren, roestvaststaal en non-ferro metalen in het hele land aan de Bouw en Industrie. Door het nieuwe kantoor en verbouwde magazijn is verdere groei van het bedrijf en zijn dienstverlening mogelijk.

De wens

Een fijne werkomgeving waarin alle activiteiten op de juiste manier ondersteund worden, een omgeving die zorgt voor verbinding tussen alle medewerkers van Leeuwbouw, maar vooral een omgeving waar de cultuur en identiteit van Leeuwbouw tot uiting komt. Kortom, een plek waar Leeuwbouw en haar medewerkers trots op zijn!

De oplossing

In nauwe samenwerking met een afvaardiging van de medewerkers hebben we een kantooromgeving ontworpen die licht, modern en open is. Diversiteit in de werkplekken in de open kantooromgeving is aangebracht door onder andere het toepassen van concentratie- en aanlandwerkplekken en verschillende overlegruimtes. 

Voor de inrichting is zoveel mogelijk gekozen voor meubilair dat op een duurzame wijze, met grondstoffen uitsluitend uit eigen regio, is geproduceerd.

De nieuwbouw is een duurzame investering voor Leeuwbouw en is voorzien van de meest moderne installatie- en isolatietechniek en ook uitgebreide aanpassingen in het magazijn, zoals geautomatiseerde opslagsystemen, zonnepanelen en solatubs zijn meegenomen in de nieuwbouw.

Samenwerkingpartners

Realisatie: Groothuis Bouwgroep

Meubilair: .pet projectinrichters

Speciaalwerk: Harmeling Interieurs B.V.

Wanden: QbiQ Wall Systems

Beplanting: HDM Bedrijfsgroen

Fotografie: Ronald Zijlstra

bottom of page