HEERENVEEN - 2018

PR1ORE Accountants

De klanten alle tijd en aandacht kunnen geven om hen op de best mogelijke manier te adviseren en zorgen uit handen te nemen. Dat is Priore. Bewust relatief klein gebleven, waardoor de opdrachtgever altijd op nummer 1 staat.

De wens

Priore verhuist in hetzelfde pand van de bovenste verdieping naar de eerste verdieping. Van een relatief gesloten vloer met vooral kantoorkamers, naar een open ruimte voor meer verbinding onderling. Die openheid brengt ook direct veel uitdagingen omdat er gewerkt wordt met privacy gevoelige informatie. Voldoende afscherming en een goede akoestiek zijn basisvoorwaarden voor het ontwerp.

De oplossing

De open ruimte is opgedeeld in twee gedeeltes, waarbij het door glas afgescheiden gedeelte wordt gebruikt door de medewerkers die veelvuldig telefonisch klantcontact hebben. Voldoende afgesloten ruimtes geven de mogelijkheid om in alle privacy met opdrachtgevers te overleggen. Het centrale gedeelte in het midden breekt de ruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om elkaar in een informele setting te ontmoeten. 

Samenwerkingpartners

In opdracht van: ProBir Full Service kantoor- en projectinrichting