HEERENVEEN - 2018

PR1ORE Accountants

De klanten alle tijd en aandacht kunnen geven om hen op de best mogelijke manier te adviseren en zorgen uit handen te nemen. Dat is Priore. Bewust relatief klein gebleven, waardoor de opdrachtgever altijd op nummer 1 staat.

De wens

Priore verhuist in hetzelfde pand van de bovenste verdieping naar de eerste verdieping. Van een relatief gesloten vloer met vooral kantoorkamers, naar een open ruimte voor meer verbinding onderling. Die openheid brengt ook direct veel uitdagingen omdat er gewerkt wordt met privacy gevoelige informatie. Voldoende afscherming en een goede akoestiek zijn basisvoorwaarden voor het ontwerp.

De oplossing

De open ruimte is opgedeeld in twee gedeeltes, waarbij het door glas afgescheiden gedeelte wordt gebruikt door de medewerkers die veelvuldig telefonisch klantcontact hebben. Voldoende afgesloten ruimtes geven de mogelijkheid om in alle privacy met opdrachtgevers te overleggen. Het centrale gedeelte in het midden breekt de ruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om elkaar in een informele setting te ontmoeten. 

Samenwerkingpartners

In opdracht van: ProBir Full Service kantoor- en projectinrichting

GET IN TOUCH:

Tel: 06 5155 1622

Email: info@wierdadesign.nl

It Oerd 17

8635 LB  Boazum

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2019 by Wierda Design  |  Algemene voorwaarden

CONTACT US: