top of page
Projectinrichter

 

Wierda Design biedt samen met projectinrichters uiteenlopende onderwijs- en zorginstellingen, kantoren en horecagelegenheden een mooi, passend en functioneel interieurdesign.

 

Wat doet een projectinrichter?

Bij de inrichting van een onderwijs- of zorginstelling, bedrijfsruimte of horecagelegenheid komt heel wat kijken. Het interieur dient een comfortabele en veilige werkplek te bieden én te zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling. Een projectinrichter neemt de gehele inrichting van een pand uit handen, Wierda Design verzorgt het ontwerp. Er wordt gekeken naar de veiligheidseisen, de eventuele groei en toekomstige plannen. Wierda Design biedt een strategisch en stijlvol design. Elke ruimte is uniek, onze ontwerpen altijd origineel. We explore. We design. We co-create. We deliver.

 

Projectinrichter voor hospitality

Een bar, restaurant of hotel waar iedereen zich thuis voelt. Een praktische inrichting met snelle looproutes en ruimte voor soepele werkprocessen. Een interieur wat voldoet aan alle veiligheidseisen, goede verlichting en een prettige akoestiek. Wierda Design neemt het design voor de gehele projectinrichting op zich – van het interieur tot het exterieur. We bespreken de mogelijkheden, de wensen en eisen, verdiepen ons in het concept en verplaatsen ons in de schoenen van de gasten. We ontwerpen een uniek interieur met bijzondere elementen, oog voor detail en duurzame materialen. Een projectinrichting wat feilloos aansluit bij het horecaconcept en de wensen van de gasten.

 

Projectinrichter voor kantoor

Het interieur is van grote invloed op het welzijn van de werknemers en hun productiviteit. Een goed ontworpen interieur is bepalend voor de bedrijfscultuur en zet een merk kracht bij. Wierda Design maakt een praktisch en origineel design voor de inrichting van kantoren en bedrijfspanden. We bespreken de functies van verschillende ruimtes en brengen de behoeftes van werknemers in kaart. Rust en ruimte of knus en gezellig. Altijd met goede verlichting, ergonomische werkplekken en een prettige akoestiek. We bieden een uniek design voor de projectinrichting, passend bij het bedrijf, de doelstellingen, werknemers en klanten.

 

Projectinrichter voor zorg & onderwijs

Scholen en zorginstellingen tellen meerdere ruimtes met verschillende functies. Het interieur dient praktisch te zijn, comfortabel en flexibel. Wierda Design verzorgt het ontwerp voor de gehele projectinrichting. Een inrichting die werkprocessen ten goede komt en veiligheid centraal stelt. Een interieur waarbinnen studenten, bewoners en bezoekers zich thuis voelen. We werken met warme elementen, unieke producten en duurzame materialen. Een mooi en praktisch interieur dat aansluit bij de onderwijs- of zorginstelling.

AA1.JPG
alternatief 26.JPG
bottom of page