EINDHOVEN - 2019

SIGNET

Signet is het alternatief voor de grote en gevestigde connectiviteitsaanbieders en biedt de beste passende oplossing aan bedrijven die op zoek zijn naar een onafhankelijke betrouwbare partner.

Medio 2019 heeft Signet zijn kantoor gevestigd op Strijp-T in Eindhoven.

Strijp-T ademt historie. Philips heeft er zijn grootste successen behaald en het is de plek waar nog altijd nieuwe technologieen worden ontwikkeld en ideeen tot leven komen. De karakteristieke industriele uitstraling van toen is gecombineerd met het comfort van nu. 

De wens

Een open en transparante kantooromgeving die recht doet aan de karakteristieke industriele omgeving. Waar ruimte is voor overleg en concentratie. Waar het goed ontspannen is in de coffeecorner. 

De oplossing

Een ruime opzet voor de werkplekken die wordt onderbroken met kantoorkamers voor concentratie en focus. Het plafond is voorzien van een akoestisch spuitwerk en onder de werkplekken is tapijt aangebracht om de grote ruimte te breken. In het midden zijn belcellen geplaatst en een informeel zitje voor overleg. Het industriele karakter is behouden gebleven en voorzien van een vintage look & feel. 

Samenwerkingpartner

In opdracht van: De kantoorinrichter

Realisatie: De kantoorinrichter