top of page
READY TO DESIGN YOUR CAREER ?

Stagiair(e) Interieurdesigner

Kom bij ons stagelopen als Interieurdesigner!

> Heerenveen

> MBO of HBO

> Fulltime

> 20 weken

> Stageplek

> Start januari/februari 2022

Even voorstellen

Wij zijn Wierda Design. Als studio bijna 10 jaar actief in de markt voor interieurconcepten en interieurontwerp. Daar zijn we trots op, maar we zijn ook ambitieus. Wij zijn klaar voor een volgende stap in de veranderende wereld van het creëren van passende werk-, leer- & woonbeleving. Vandaag beginnen met het ontwerpen van wat er in de toekomst nodig is. Niet denken in standaard oplossingen, maar denken in slimme oplossingen. Maatwerk en mensenwerk. Daar geloven wij in.

 

Om dit kracht bij te zetten verhuizen wij binnenkort naar een creatief kantoorpand in Heerenveen. Hier hebben we alle ruimte om samen verder te groeien. En dat biedt nieuwe kansen. Voor ons als bedrijf en voor StudentTalenten die werk willen maken van hun toekomst. Want ook hier geldt dat we vandaag willen beginnen met het stimuleren en ontwikkelen van ontwerptalent dat in de toekomst nodig is. Daarom is er binnen Wierda Design een stageplek vrij voor een enthousiaste stagiair(e).

 

Een creatief denker, een praktische doener en een energieke doorzetter die praktijkervaring wil opdoen als Interieurdesigner of Interieurontwerper. Een talent die ervaring wil opdoen binnen een bijzonder breed creatief team, die zijn/haar eigen stijl wil ontdekken, die wil verrassen met originele ideeën en graag veel wil leren. Iets voor jou?

 

 

Wat ga jij doen?

Natuurlijk moet je het vak in de praktijk leren. Samen kijken we naar jouw leerdoelen en hoe we deze kunnen bereiken. Wat wil jij concreet leren tijdens jouw stage? Die vraag staat centraal. Daar willen wij je bij helpen. Wat ons betreft krijg je in ieder geval de kans om onderdeel te worden van ons designteam en word je betrokken bij vraagstukken op het gebied van interieurontwerp.

 

Dat varieert van het  creatief ontwerpen van een maatwerkmeubel tot het functioneel inrichten van een ruimte, maar je kunt ook betrokken worden bij één van de grotere ontwerpprojecten of complexere interieurconcepten van onze opdrachtgevers. Je krijgt de vrijheid om je eigen stijl te ontdekken, doet product- & materiaalkennis op én leert om binnen de kaders van een gewenste sfeer, stijl en budget te ontwerpen. Je steekt je handen graag uit de mouwen en maakt van jouw stage een ervaring. Zo kom je praktijkervaring halen en een flinke dosis enthousiasme brengen.

 

Kortom: Wij dagen jou uit om het beste uit jezelf te halen, maar vragen je ook om ons uit te dagen. Creatief, innovatief, kwalitatief, technisch of functioneel. Wij laten ons graag verrassen.

 

En nu jij…

 • Jij loopt +/- 20 weken stage.

 • Jij volgt een MBO- of HBO-opleiding op het gebied van Interieurdesign, Interieurontwerp of Interieurvormgeving. (Volg je een bouwkundige opleiding, maar heb je een passie voor interieur. Dan nodigen we je ook uit om te reageren.)

 • Jij zit bij voorkeur in het 3-jaar van je opleiding, maar we staan ook open voor 2e jaar studenten.

 • Jij bent een creatieve aanpakker en leergierige stagiair(e).

 • Jij hebt een passie voor design, interieur en conceptontwikkeling.

 • Jij denkt in grote lijnen en durft buiten de lijntjes te kleuren, maar hebt wel oog voor detail.

 • Jij hebt basiskennis van Autocad en SketchUp.

 • Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 • Jij wilt meedoen in plaats van alleen meekijken of meelopen.

 

Wat bieden wij  jou?

 • Je krijgt echt een vakgerichte praktijkstage in een klein, betrokken team.

 • Je krijgt de ruimte om zelfstandig aan jouw stageopdracht te werken.

 • Je krijgt een eigen (veilige) werkplek op ons nieuwe kantoor in Heerenveen.

 • Je kunt rekenen op een passende stagevergoeding.

 • Je sluit jouw stage af met een flinke dosis praktijkervaring voor een vliegende start van jouw carrière.

 

Hoe wij werken

Wierda Design is een klein &  betrokken team, dat gaat voor creatieve meerwaarde. Maatwerk en mensenwerk. We durven de regie te pakken en verantwoordelijkheid te nemen voor het afgesproken resultaat. Altijd. En daarmee zijn we in staat om grootse interieurprojecten te organiseren & ontwerpen, conceptmatig te bewaken, te realiseren en communicatief te ondersteunen. Zelfstandig als Wierda Design én samen met een flexibel team van betrouwbare partners. Wij delen ons partnernetwerk graag. Zo creëren we impactvolle werk-, leer- & woonomgevingen. Zo gaan we samen voor succes.

 

Voor wie wij werken

Onze klanten bepalen ons succes. Maar voor en met welke opdrachtgevers mogen wij dan werken als interieurstudio uit Friesland? Creatieve en functionele meerwaarde bieden op het gebied van werk-, leer- & woonbeleving? Profit, non-profit en particulieren. Dat zijn onder andere KLM, Leeuwbouw, Vepa, Antea Group, het AMC Ziekenhuis, Van der Sluis, het Graafschap College, Provincie Fryslan en diverse particuliere opdrachtgevers.

 

Ready to design your career?

Stagelopen bij Wierda Design iets voor jou? Pak dan snel jouw (digitale) pen & papier en reageer vandaag nog. Wij kijken uit naar jouw CV, een korte motivatie en twee portfolioprojecten waar jij trots op bent of waaraan jij gewerkt hebt tijdens jouw opleiding. Deze kan je sturen naar Atje Deinum via info@wierdadesign.nl. Wie weet verzeker jij jezelf nog dit jaar van een stageplek voor volgend jaar. Liever eerst even bellen? Dat kan. Wij zijn bereikbaar via 06 51 55 16 22.

bottom of page