top of page
Totaalinrichting

 

Met een totaalinrichting verzorgt een interieurarchitect de volledige indeling en aankleding van een pand en de verschillende ruimtes. Wierda Design verzorgt het design voor de totaalinrichting van verschillende onderwijs- en zorginstellingen, horecagelegenheden en kantoren. Voor ieder pand en elke ruimte, een origineel, praktische en mooi design.

 

Wat houdt een totaalinrichting in?

Bij een totaalinrichting wordt er gekeken naar een pand in zijn geheel, de verschillende ruimtes, functies en de omgeving. Samen met een organisatie, bedrijf of instelling worden de wensen en eisen besproken. Van vloeren, wanden, akoestische elementen, verlichting tot aan meubels; aan alles wordt gedacht. Wierda Design ontwerpt totaalinrichtingen voor horecagelegenheden, onderwijs- en zorginstellingen, kantoren en verkopers van vastgoed. Voor ieder pand en elke ruimte een uniek, passend en praktisch interieur. We explore. We design. We co-create. We deliver.

 

Totaalinrichting voor hospitality

Bij de totaalinrichting voor een hotel, bar of restaurant dient er met meerdere zaken rekening te worden gehouden. Veiligheidseisen, looproutes en werkprocessen; een praktisch interieur is van groot belang. Ook de akoestiek en verlichting zijn erg bepalend voor de toon en sfeer binnen een hotel of restaurant. Wierda Design biedt horecagelegenheden het design voor een totaalinrichting. Met passende kleuren, bijzondere meubels, duurzame materialen en oog voor detail wordt ervoor gezorgd dat een ruimte volledig tot zijn recht komt. We maken een design dat perfect aansluit op het horecaconcept en de wensen van de gasten.

 

Totaalinrichting voor kantoor

Een fijne werkplek begint met een passend interieur. Goede verlichting, rust, ruimte en een prettige akoestiek zijn hierbij van groot belang. Wierda Design biedt bedrijven een design voor de kantoorinrichting die de werksfeer, productiviteit en de bedrijfsresultaten ten goede komt. De verschillende functies en eisen worden besproken en we staan stil bij de wensen van de werknemers. Ook kijken we naar de bedrijfscultuur en de gewenste merkuitstraling. We werken met bijzondere elementen, mooie verlichting, akoestische materialen en duurzame producten. We bieden bedrijven en werknemers een optimale werkomgeving; een totaalinrichting waarmee het potentieel van de kantoorruimte volledig wordt benut.

 

Totaalinrichting voor zorg & onderwijs

Leren, werken en genezen gaat beter in een omgeving waarin een student, zorgverlener of patiënt zich thuis voelt. Bij de totaalinrichting van scholen en zorginstellingen wordt er gekeken naar de verschillende ruimtes en hun functies. We zoeken naar slimme en flexibele oplossingen die het werkgemak verhogen. Mooie warme elementen, fijne verlichting en een prettige akoestiek. Elke ruimte een uniek interieur. Een interieur waar studenten en medewerkers optimaal kunnen leren en werken en bewoners zich thuis voelen. Een totaalinrichting dat perfect past bij de onderwijs- en zorginstelling.

Scene 66.JPG
Scene 1.JPG
bottom of page