HOOGEVEEN - 2018

WerkCafe verzekeringsmaatschappij

De wens

Zorg voor een transitie van het bedrijfsrestaurant naar een werkcafé zodat dit de hele dag door medewerkers kan worden gebruikt en zorg dat de geboden faciliteiten aansluiten bij de behoefte van de medewerkers in het gebuik van deze ruimte. Het nieuwe werkcafé is uitnodigd en professioneel en de identiteit van het bedrijf is terug te zien. 

De oplossing

Wierda Design heeft een ruimte ontworpen die verbindt en verrast. Door het creëren van verschillende hoekjes met een variatie aan meubilair ontstaat een uitnodigende sfeer. Omdat de medewerkers kunnen werken en overleggen in het werkcafé zijn op verschillende manieren akoestische materialen toegepast. In de nissen zijn echte containers gebruikt als link naar de transportverzekeringen. 

Samenwerkingpartners

Realisatie: .pet projectinrichters

Speciaalwerk: Visser Interieur

Fotografie: Ronald Zijlstra