top of page

KAMPEN - 2019

Van der Sluis constructie

Van der Sluis Technische Bedrijven is een bundeling van techniek. Met de bedrijfstakken installatie, constructie en agri is Van der Sluis actief op uiteenlopende terreinen. Op elk terrein zijn ze een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam (bouw)proces. 

De wens

Van der Sluis Constructie bouwt aan de toekomst met Porta Futurum, ofwel Poort van de Toekomst. Het gebouw en de naam zijn een verwijzing naar het verleden. Wie Porta Futurum binnenwandelt bevindt zich in Nederlands modernste constructiehal. Hier zijn de nieuwste machines en innovaties ingezet om de komende jaren opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen. Hier staat niet alleen de klant centraal, maar is ook veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers. De vraag aan Wierda Design en .pet was om een optimale werkomgeving te creëren voor de medewerkers op kantoor. Een omgeving waarin samenwerking, communicatie en ontmoeten de speerpunten zijn.

De oplossing

We hebben een kantoor gecreëerd waarin rust heerst, maar waar ook veel ruimte is voor overleg, samenwerken en ontmoeten. Door op elke afdeling een dynamische plek te maken voor een dagstart met grote whiteboards en prikborden, is er afstemming en uiteindelijk een betere samenwerking. Voor de medewerkers in de constructiehal is een moderne kleedkamer gemaakt die van alle gemakken voorzien is. In de kantine kunnen de medewerkers even tot rust komen in een totaal andere omgeving, waar voldoende afwisseling is in de verschillende zitplaatsen.

Samenwerkingpartners

Realisatie: .pet projectinrichters

Architect: Van den Berg Groep

Speciaalwerk: Van Aagten Projectrealisatie

Fotografie: Ronald Zijlstra

bottom of page