top of page

GENEMUIDEN- 2019

van der sluis

INSTALLATIE

Van der Sluis Technische Bedrijven is een bundeling van techniek. Met de bedrijfstakken installatie, constructie en agri is Van der Sluis actief op uiteenlopende terreinen. Op elk terrein zijn ze een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam (bouw)proces. 

De wens

Van der Sluis Installatie bouwt aan de toekomst en breidt het kantoor aan de Kamperzeedijk uit. Bij Van der Sluis staat niet alleen de klant centraal, maar is ook veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers. De vraag aan Wierda Design en .pet was om een optimale werkomgeving te creëren voor de medewerkers op kantoor. Een omgeving waarin samenwerking, communicatie en ontmoeten de speerpunten zijn. En waarin de oudbouw opgaat in het nieuwe kantoorgedeelte.

De oplossing

We hebben een kantoor gecreëerd waarin rust heerst, maar waar ook veel ruimte is voor overleg, samenwerken en ontmoeten. De oudbouw en nieuwbouw vormen een geheel door herhaling van materialen en kleurgebruik. Per verdieping is gekozen voor een accentkleur. In het ontwerp is veel groen toegepast wat zorgt voor een prettig klimaat en daarnaast ook zorgt voor een betere akoestiek. In de kantine kunnen de medewerkers even tot rust komen in een totaal andere omgeving, waar voldoende afwisseling is in de verschillende zitplaatsen.

Samenwerkingpartners

Realisatie: .pet projectinrichters

Architect: Team2 Studio voor de bouwkunst

Speciaalwerk: Van Aagten Projectrealisatie

Fotografie: Ronald Zijlstra

bottom of page